OBS! Gästboken har stängts.

Detta pga inaktivitet och ökat spamtryck. Det känns som att folk inte skriver så mycket i gästböcker numera och jag har inte fått ett enda riktigt inlägg på bra länge.

Istället har spamrobotarna blivit smartare och kringgår mitt skydd så det börjar bli lite jobbigt att rensa.

Detta är då anledningen till mitt beslut att ta gästboken ur bruk och bara tillåta läsning av befintliga inlägg.

 

 


<< | 01 02 03 04 05 06 07 | >>

Finlandshälsningar | maj-len 19-09-2011 (19:17)
Hälsningar från ett regnigt Replot. Maj-Len, Jalle, Margareta och Max!!!!

Hur får du till det? | Thobias 12-08-2011 (14:25) thobias@ernstalexis.se
Håller på att jobba med en hemsida och försöker att få till en snygg bildgalleri. Hittade din sida och såg att du också hade Jalbum, men hur får du till länkningen från din hemsida till jalbum??

// Thobias
 
Svar: Hej! Jag har bara lagt upp albumet och länkat till det, första sidan är den enda jag specialanpassat för att det ska passa in annars är det bara vanliga sidor som öppnas i helskärm och då försvinner ju min meny också. Har fixat lite med CSS'en så det ska vara i samma stil på nåt vis iaf.

"semester" | Margareta 15-07-2011 (21:05)
Hej på dej!

Sänder en hälsning från ett idag regnigt Sundsvall.
I morgon åker vi till Dalarna. Hoppas på bättre väder då.
Må bra/Kram!

fins fida =) | Danne 08-07-2011 (18:28) danne.blixt@yahoo.com
fin sida med trevlig info =) ska kolla kika in rc-lämkarna sen när tid ges =) här har du länken till lite fota som jag tagit http://dunderblixten.blogspot.com/ ha de gott! /Danne

kamera? | ulla nilsdotter jonsson 15-03-2011 (10:23) ulla.nilsdotter.jonsson@swipnet.se
Hej! Googlade på Sigma EX 18-50/2,8 DC och hittade din snygga hemsida! Plus fina bilder!! Undrar vilken kamera du använder + vilka objektiv? Själv är jag på gång köpa Nikon D7000 som skulle passa min plånbok, mina relat. små händer och mina stora ambitioner. Några tankar kring detta köp?
Hälsningar
Ulla
 
Svar: Hej! Tack för komplimangen! Olympus E-3 med 12-60, 50-200, makro, fisheye, 35/1.4 och 400. Har även en 2x telekonverter och en reversemakro på ett Canonobjektiv. Det tycker jag täcker upp ungefär det mesta man kan tänka sig om man gillar att hålla på med lite av varje som jag :) Svårt att säga vilka gluggar man ska satsa på, börja med ett enkelt kit som du är inne på är nog bra. Då kan du känna på lite och komma fram till senare vad du suktar efter mest, då har du hunnit spara lite mer pengar också kanske. Objektiv är en investering :)

Det där med hus är ju annorlunda. Har du kommit fram till att du vill ha systemkamera är nog Nikon ett bra val, skulle valt det själv idag. Känner du andra med Nikon går det ju dessutom att låna grejjer av varandra. Annars är ju Canon bra också. Vad gäller just D7000, jag tror den är riktigt bra! Men den är ju inte så liten va?! Mitt emellan någonstans. Känn på den först.

Förresten. Kanske ska tillägga. Fotona här är tagna med många olika kameror, många med mobiltelefon också :) brukar köpa Sony Ericsson's Cybershot-lurar, har nu en C901. Alla cykeltur-foton är tagna med den t ex, blir riktigt bra bara ljuset är rätt :)

Hello! | Sarene 01-08-2010 (17:17)
De var riktigt bra bilder från din resa!
China looked interesting, but I like Paris pictures best :)
Vi hörs!

Hej | Martin 06-07-2010 (01:36)
Du är duktig på musik.
 
Svar: Tack! Fast det är inte jag som spelar :) men jag ska framföra det till spelemannen.

Cool edit pro | Malin Johansson 06-01-2010 (13:13) http://reegndroppe.blogg.se malinjohaansson@hotmail.com
Hejsan :)
Asså hittade din hemsida och bara tyckte in :) haha på något sätt så gillade jag dina låtar skarpt eller era kanske man ska säga.

Men jag ville bara fråga om du vet hur man använder cool edit pro? jag har precis tankat det och lekt lite med det, men när jag ska sätta ditt ett beat så går det inte att spela in rösten utan att beatet försvinner. Förstår du vad jag menar?

Hoppas verkligen på svar :)

/ Ha det bra
 
Svar: Hej! Kul att du hittade hit! Och att du gillade låtarna, det var riktigt kul att spela in dem. Cool Edit är ett mycket bra program. Det låter ungefär som att du spelar in ett beat i stereo (två kanaler). Sedan efteråt spelar du över med rösten. Du kan göra på två sätt: 1) Spela in beatet i stereo. Sedan växla till ett annat track (spår) i "Multitrack view". Spela sedan in rösten på det nya spåret. Sedan kan du mixtra med effekter och grejjer där i multitrackview också. 2) Du kan spela in både beat och röst samtidigt om du kopplar beat-maskinen till ena kanalen och rösten till andra. Då spelar du in båda till ett track på en gång. Nackdelen är ju då att du måste mixa ihop dem till en mono-låt. Så gjorde vi för det var lättast :)

Gnesta | Jonas 19-04-2008 (11:03) http://golfers.blogg.se golfer.jm@hotmail.com
Hittade hit. Häftiga panoramabilder över Gnesta (där jag också bor) och Jönköping (där jag bott).

Hej!!! | Maria 19-03-2008 (09:36) http://www.mariawesterberg.se
Hej Danne! Det var verkligen längesedan!
Rolig hemsida du har!
Tack för att du röstade, jag hoppas verkligen att vi vinner!

Kram Maria

01 02 03 04 05 06 07